Tevez trak tæppet væk under Dortmund

Juventus kunne stensikkert køre avancementet i Champions League hjem, da man besejrede Dortmund i en tremåls ydmygelse.

Juventus skulle her til aften, forsøge at holde Dortmund i skak ovenpå 2-1 sejren i første opgør.

Selvom den unge midtbanekreatør, Paul Pogba, måtte udgå kort inde i kampen efter en forstrækning i baglåret, så var Juventus ikke løbet tør for offensive kort. Carlos Tevez var nemlig i hopla i aftenens kamp, og var mildest talt ustoppelig. Det viste han efter blot 3 minutter da han bankede Juventus i front, og siden hen stod den på onemanshow i Dortmund.

Der stod Tevez overalt på menukortet, og Dortmund var chanceløse i kampen om at fordøje den rutinerede argentiner. Efter første halvleg tyske skuffelse, søgte Klopps tropper genrejsning i anden halvleg, men den kom aldrig. For mens Dortmund forsøgte at gennemtrænge Juventus’ defensive linie, uden held, så kunne Tevez og Morata lukke og slukke da de flot satte hinanden op til 2-0 målet.

Der var ingen substans i Dortmunds offensive spil, og det kunne tælles på en hånd, hvor mange forsøg Dortmund havde på mål. I stedet kunne Tevez stjæle hele showet og hive tæppet væk under tyskerne da han flot satte det perfekte aftryk, med sit mål til 0-3.