Tevez rygtes til Premier League

Den tidligere Manchester United-, Manchester City-  og West Ham-stjerne, Carlos Tevez, sættes i forbindelse med et skifte tilbage til Premier League, efter han har bekræftet, at han ikke forlænger med Juventus.

Carlos Tevez har tidligere bevist sit værd i Premier League som angriber for både West Ham, Manchester United og Manchester City, inden han skiftede fra sidstævnte til Serie A-klubben Juventus tilbage i sommeren 2013.

Den nu 30-årige argentiner har halvandet år tilbage af sin kontrakt med Juventus, som han selv udtaler, at han ikke vil forlænge, og det har sat rygter i gang om et skifte tilbage til Premier League, hvor klubber som Arsenal, Tottenham og Liverpool har udvist interesse.

– Jeg tænker ikke på at forlænge, da det ikke føles rigtigt, men jeg vil respektere min kontrakt, udtaler Carlos Tevez ifølge Marca.

– Min plan er som sagt at fuldføre min kontrakt, som alle ved. Det har jeg sagt, siden den første dag til kom til Juve. Jeg har halvandet år tilbage, fortsætter Tevez.

Tevez er den foreløbige topscorer i den nuværende Serie A-sæson med 10 mål.