Smal Juventus-sejr mod oprykkerne fra Parma!

Juventus er godt i gang med at jagte sit 8. mesterskab i træk, da de her til aften tog endnu et skridt oppe i tabellen. Denne gang var de på besøg hos oprykkerne fra Parma og vandt med 2-1.

Det var som forventet Juventus, der startede bedst, hvor Mario Mandzukic kunne se bolden falde ned for fødderne af ham i feltet, hvorefter han nemt kunne sende bolden i målet til 1-0.

Efter en lille halv times spil blev det til 1-1, da Gervinho fik udlignet. Herefter kunne Parma sagtens kunne være kommet foran, men det blev 1-1 ved pausen.

Efter pausen skulle Juventus jagte de tre point, og det gav da også pote efter 58 minutter af kampen, hvor Matuidi hamrede bolden i netmaskerne efter et angreb på venstresiden. Mere blev det desværre ikke til, og de italienske mestre er dermed på tre sejre ud af tre mulige efter en anden halvleg i totalt overtag.

Ronaldo var tydeligvis skuffet efter kampen, hvor han igen ikke fik scoret. Ronado har fået fuld spilletid i de første tre kampe, dog desværre ingen mål, men mon ikke at det kommer efter landsholdspausen.

Skriv et svar