Så gælder det Atletico

Det bliver en åben affære, når Juventus i aften møder Atletico Madrid på Estadio Calderon i den spanske hovedstad. Det mener Juve-træner Massimiliano Allegri.

Det er mødet mellem de italienske og de spanske mestre. Men presset må ligge på Atletico, siger Allegri.

– Det er to hold, der vil være i stand til at give hinanden problemer, men de tabte altså deres første kamp i gruppen. Derfor er der pres på dem. Vi er klar, og vi kommer for at vinde. Viljen til sejr ligger i Juventus-DNA´en, siger Allegri.

I den spanske lejr erkender træner Diego Simeone, at man ikke har råd til et nyt nederlag. Atletico åbnede gruppen med at tabe 3-2 til Olympiakos i Grækenland.

– Juventus er altid en svær modstander. Jeg har svært ved at pege på nogen svagheder på holdet; de er hurtige i forsvaret, og har masser af kvalitet. Vi skal være gode for at slå dem, og vi har masser af respekt for dem, siger Simeone.

Argentineren har især respekt for Carlos Tevez.

– Tevez er en fantastisk fodboldspiller. Især er han stærk til at rykke mellem midtbanen og angreb. Han er meget svær at kontrollere, men det handler mere om at forhindre bolden i at nå frem til ham, siger Simeone.

De italienske medier mener, at Allegri er i tvivl om to positioner forud for kampen. Skal Morata eller Llorente starte sammen med Tevez i front? Og hvem skal med i forsvaret sammen med Chiellini og Bonucci? Caceres eller Ogbonna?

Vi gætter på at valget falder på Llorente og Caceres. Og det giver så denne startopstilling:

Buffon; Caceres (Ogbonna), Bonucci, Chiellini; Lichtsteiner, Vidal, Marchisio, Pogba, Evra; Llorente (Morata), Tevez.

Tuttosport forventer at se Atletico Madrid med disse 11 fra start:

Moya; Juanfran, Miranda, Godin, Ansaldi; Raul Garcia, Koke, Tiago, Arda Turan; Griezmann; Mandzukic

Af uforklarlige årsager vises kampen IKKE på dansk tv …. man har valgt “bragene” Basel-Liverpool og Arsenal-Galatasaray i stedet for kampen mellem de spanske og italienske mesterhold. Unægtelig en vurdering vi her på redaktionen ikke forstår en rygende fis af.

Vi tror på et drøn af en kamp i Madrid …. vi tipper 1-1.