Ronaldo-debut efter dramatisk Juve-afslutning!

Cristiano Ronaldo fik debut i åbningskampen i Serie A mod Chievo Verona, da de forsvarende italienske mestre i overtiden sikrede en 3-2-sejr. 

Superstjerne startede på toppen for Juventus, men da de allerede efter to minutter kom foran, var det ikke Ronaldo, der stod bag målet. Det var Sami Khedira. Efter et frispark ind i feltet headede Giorgio Chiellini således bolden på tværs, hvor Khedira kraftfuldt bankede bolden i nettet til 1-0.

Juventus var op til flere gange tæt på at udbygge føringen i løbet af de første ti minutter, hvor Cristiano Ronaldo og landsmanden Joao Cancelo begge var tæt på, men 2-0-scoringen lod vente på sig.

I stedet kom 1-1-scoringen efter 40 minutter, hvor Mariusz Stepinski kom højst og flot headede bolden forbi Wojciech Szczesny i Juventus-målet.

Giaccherini var dog ikke færdig med at gøre ondt på Juventus. Ti minutter inde i anden halvleg fremtvang han et straffespark begået af Cancelo, og det tog han sig selv af uden problemer. 2-1 til Chievo.

Både Ronaldo og Paolo Dybala var tæt på et par gange i løbet af de efterfølgende tyve minutter, men der kom intet ud af det, før Juventus kunne udligne. Denne gang var det tilbagevendte Leonardo Bonucci, der headede et hjørnespark i kassen. Dog senere blev noteret for selvmål dommerne.

Juventus fortsatte med at presse på, men Stefano Sorrentino i Chievo-målet stod en fantastisk kamp, med flere gode redninger fra Ronaldo.

Mario Mandzukic’ headede mod et frit mål, som en Chievo-spiller i første omgang fik clearet, men mållinjeteknologien viste efterfølgende, at Ronaldo inden da havde begået frispark på Sorrentino, hvorfor målet blev annulleret og målmanden måtte udgå med en skade.

Langt inde i overtiden kunne Federico Bernardeschi sende bolden i nettet, efter et fladt Alex Sandro-indlæg. 3-2 til Juventus.

Dermed begyndte Cristiano Ronaldo-æraen i Juventus med en 3-2-sejr efter en højdramatisk afslutning.

Skriv et svar