Optakt: Sassuolo – Juventus

Landsholdspausen er ovre, og bolden ruller igen i de nationale ligaer. Det italienske landshold med en stamme af Juve-spillere hentede to sejre i deres to kvalifikationskampe mod Malta og Aserbajdjan – dog i langt fra imponerende stil.

Lørdag er det igen den zebrastribede trøje, der skal trækkes over hovedet, når Den Gamle Dame gæster Serie A’s agterlanterne, Sassuolo. Dagens værter har med blot tre point i seks kampe fået en forfærdelig start på sæsonen og er forsat uden sejr. I spillerunde to stod de for et god bud på sæsonens største afklapsning, da de måtte rejse hjem fra Inter med et 7-0-nederlag i bagagen. Hjemmeholdets form står i skærende kontrast til Juves, som stadig har støvsuget samtlige point i årets Serie A.

Sassuolos mandskab bugner ikke ligefrem af verdensklasse på samtlige pladser, selvom holdkortet tæller en lille flok velprofilerede navne. Heriblandt kan nævnes den tidligere Napoli-anfører Paolo Cannavaro samt angrebsduoen bestående af stortalentet Domenico Berardi og den nykårede italienske landsholdsspiller Simone Zaza. Overordnet set bør et hold af Sassuolos kvalitet dog ikke volde Juve de store problemer.

Værterne kan ikke klage over skadessituationen. De har samtlige spillere fit og må kun undvære den tidligere Juve-spiller Federico Peluson, der sidder ude med karantæne. Hos Juve er situationen marginalt mere kritisk. Andrea Barzagli, Martin Caceres og Romulo døjer alle med skader, mens Alvaro Morata sidder over efter sit noget tvivlsomme røde kort mod Roma.

Forventede startopstillinger:

1130685_Sassuolo1130686_Juventus

Bud på resultat: 2-0

Vi tror på en rutinesejr til Den Gamle Dame. Juve hiver en sikker 2-0-sejr i land efter endnu en dag på kontoret uden at imponere stort.

Kampen kan følges på Canal 8 fra klokken 20.45.