Optakt: Napoli – Juventus

Mange havde forventet et slag om førstepladsen i årets Serie A, når Juve i aften gæster Napoli på San Paolo. Det er dog ikke helt den aktuelle dagsorden forud for aftenens opgør. Syditalienerne kæmper for at lukke hullet op til Roma på andenpladsen i rækken, mens Juve med en sejr kan tage endnu et skridt mod mesterskabet.

Årets første kamp mellem de to mandskaber endte med en overlegen 3-0-sejr til Den Gamle Dame. Med de fanatiske, syditalienske fans i ryggen er forventningen dog, at aftenens opgør bliver et af sæsonens sværeste.

Værterne kommer med en lidt svingende formkurve i baggagen. Tre sejre er det blevet til de seneste seks kampe, senest blev Catania nedlagt i egen hule med 4-2. Hos Juve har der ikke været meget slinger i valsen i årets Serie A udover en enkelt svipser mod Fiorentina sidste år. Bianconeri skal forsøge at ride videre på sejrsbølgen, der lige nu lyder på syv kampe i træk.

Napoli har næsten hele det offensive kavaleri til rådighed til aftenens opgør. Kun fløjspilleren Dries Mertens sidder ude med en skade. I defensiven er de dog en smule hårdere ramt, hvor de to profiler Juan Zuniga og Christian Maggio begge må se på fra tribunen. Juve får brug for den brede trup til dagens opgør. I alt fem spillere er meldt ukampdygtige, heriblandt Carlos Tevez, Andrea Barzagli, Angelo Ogbonna, Federico Peluso samt den kronisk skadede Simone Pepe.

Forventede startopstillinger:

964324_Napoli964322_Juventus

Bud på resultat: 1-2

Vi forventer en tæt kamp, som kan vippe til begge sider. Juve mangler Tevez i angrebet, hvilket er et stort tab og kan vise sig udslagsgivende. Evigt optimistske tror vi dog på en sort-hvid 2-1-sejr.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on StumbleUpon0