Optakt: Napoli – Juventus

Der er lagt op til et intenst opgør, når Napoli byder Juventus op til dans i en gentagelse af Super Cuppen fra lige før jul. Den kamp endte efter 120 underholdende minutter i en straffesparkskonkurrence, som napolitanerne desværre trak sig sejrrigt ud af.

Den Gamle Dame var yderst skuffet efter den kamp og vil uden tvivl være på jagt efter revanche i aftenens opgør. Det bliver dog langt fra nogen nem opgave. De sidste ti kampe mellem de to mandskaber er således blevet fordelt næsten ligeligt med fire sejre til Juve, tre til Napoli og tre uafgjorte.

Begge mandskaber har vist en smule svingende form i de seneste kampe. Juve kommer fra et skuffende uafgjort resultat mod Inter, hvor man spillede fremragende de første 45 minutter og elendigt de sidste 45. Derudover er det kun blevet til en enkelt sejr i de seneste fire Serie A-kampe, hvorfor en mindre krise begynder at vise sit ansigt, hvis det ikke bliver til point på San Paolo, og Roma overtager førstepladsen i Serie A.

Dagens værter har haft en generelt mere svingende sæson, hvor stabiliteten har været en mangelvare, hvorfor de halter efter Juve og Roma i toppen. Napoli er dog altid en farlig modstander – specielt på hjemmebane. De møder op til kampen på udkig efter deres fjerde sejr i træk med 60.000 fans i ryggen.

Juve må undvære Asamoah, Barzagli og Romulo. Napoli er uden Zuniga, Michu, Insigne grundet skader og Ghoulam, som er til Africa Cup of Nations.

Forventede startopstillinger

1180726_Napoli1180724_Juventus

Bud på resultat

Juve har spillet fire af de sidste seks kampe uafgjort, og vi tror på en gentagelse af Super Cuppens 1-1-resultat. Det bliver dog uden tvivl et tæt opgør, som kan falde ud til begge sider, alt efter hvem der rammer dagen.

Share on Facebook0Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on StumbleUpon0