Optakt: Juve – Sampdoria

I morgen kl. 12.30 tager Juventus imod Sampdoria i runde 15 i Serie A. Kampen er et opgør mellem de to eneste hold, der kun har tabt en enkelt gang i rækken.

For hjemmeholdet handler det om at finde vej til netmaskerne oven på to nulløsninger mod Fiorentina og Atletico Madrid. Carlos Tevez har været i målform hele sæsonen, mens spanierne Fernando Llorente og Alvaro Morate har haft noget mere svært ved at komme på scoringstavlen. Sampdoria har kun tilladt 11 mål i sæsonen, så chancerne skal udnyttes i morgen.

Stephan Lichtsteiner er tilbage fra karantæne, men til gengæld er Giogio Chiellini røget i den sorte bog. Den Gamle Dame stiller derfor formodentlig op med fire i bagkæden.

Sampdoria kommer til kampen med en mandagssejr over Verona. Alle tre angribere nettede i 3-1-kampen. Det sidste blev scoret af Manolo Gabbiadini, som Juve ejer halvdelen af.

Gæsterne er ubesejret i seks kampe, og er kun et enkelt point efter bysbørnene fra Genoa, der ligger nummer tre.

De forventede startopstillinger:

Juventus 4-4-2 football formationSampdoria 4-2-3-1 football formation

Juve har været suveræne hjemme i denne sæson, og i næsten stærkeste opstillinger bør Sampdoria heller ikke kunne holde dem stangen. Det ser ud til, at målene skal komme fra Tevez, mens både Arturo Vidal og Paul Pogba kunne være målskytter fra andet geled.

Kampen fløjtes igang i morgen kl. 12.30 og vises på 8’eren.