Optakt: Juve – Parma

I morgen eftermiddag tager Juventus imod Parma i et opgør mellem rækkens nummer et og 19. Det er samtidig 18 måneder siden, Juve sidst smed ligapoint på eget græs. De har vundet de sidste 23 Serie A-kampe på hjemmebane.

I midtugen vandt Den Gamle Dame en medrivende kamp mod Olympiakos i Champions League. I den forbindelse stillede Massimiliano Allegri med fire mand i forsvaret, og det forventes han også at gøre i morgen. På midtbanen må træneren se bort fra Arturo Vidal, mens Paul Pogba ser ud til at have fundet formen på det seneste.

I front bliver Alvaro Morata formentlig valgt frem for Fernando Llorente. Den yngre spaniers styrke i luftspillet og hurtighed giver ham i øjeblikket en lille fordel.

Parma slog Inter i sidste runde, men indtager fortsat en uacceptabel plads som næstsidst med kun seks point. Defensiven er den dårligste i rækken, og derfor ligger Roberto Donadonis tropper så dårligt placeret.

Fremad banen råder gæsterne ellers over et par spillere af høj kvalitet. Efterhånden 32-årige Antonio Cassano er altid farlig, hvis han finder dagen, og han har været god i starten af sæsonen med fem mål til følge. Også store Ishak Belfodil skal Juves defensiv holde godt øje med, selvom hans form langtfra har været skræmmende.

Parmas næstmest scorende er for øvrigt den mangeårige Juve-spiller Paolo De Ceglie.

De forventede startopstillinger til kampen:

Juventus 4-2-1-3 football formationParma 4-3-3 football formation

Juve er ubesejret mod Parma siden maj 2011, hvor Parma for tredje kamp i træk hentede sejren mod de zebrastribede. Siden er det blevet fire sejre og to uafgjorte for Juve. Med de to holds sæsonstart in mente, bør der heller ikke være tvivl om, at hjemmeholdet skal vinde kampen.

Kampen sparkes igang i morgen kl. 15, men vises desværre ikke på dansk tv.