Optakt: Juve – Genoa

Efter den flotte sejr i Dortmund i onsdags skal fokus igen rettes mod den hjemlige liga. Modstanderen søndag eftermiddag hedder Genoa, der har æren af at være de eneste til at besejre Juventus i sæsonens Serie A.

Juves forspring i den nationale liga er øget til hele 14 point, og med 11 kampe tilbage ser mesterskabet ud til at være afgjort. Derfor handler det for Massimiliano Allegri om at sætte sine spillere op til alligevel at levere en indsats. Mod Genoa kan motivationsfaktoren være at revanchere nederlaget i de to holds første møde tilbage i oktober.

Desværre bliver det uden Paul Pogba, der måtte udgå i midtugen med en skade og forventes ude i en længere periode. Andrea Pirlo forventes heller ikke at være i spil til kampen. Allegri stiller derfor formodentlig op i den gamle Conte-formation, hvor Andrea Barzagli kan sæsondebutere i startopstillingen i en 3-5-2.

Genoas ottendeplads snyder en smule, for de har kun vundet to af de sidste 12 ligakampe. De er stadig med i kampen om at skulle spille i Europa efter sommerferien, men det skyldes der stærke start på sæsonen. Desuden har Genoa spillet en kamp færre end holdene over dem.

De forventede startopstillinger:

Juventus 4-4-1-1 football formation Genoa 4-2-1-3 football formation

Juventus Stadium har lagt græs til mange sejre for hjemmeholdet, og de zebrastribede bør også slå Genoa. Carlos Tevez var fantastisk mod Dortmund og er bedste bud på en målscorer. Ved siden af argentineren får Fernando Llorente nok chancen på grund af Alvaro Moratas karantæne. Den store spanier har brug for mål for at komme tættere på startopstillingen.

Kampen spilles søndag kl. 15.00, men vises ikke på dansk tv.