Optakt: Juve – Chievo

Sidste weekends skuffende resultat mod Hellas Verona skal viskes væk i morgen. Det skal ske mod bysbørnene fra Chievo Verona, der gæster Juventus Stadium søndag kl. 15.

Juve spillede en strålende første halvleg mod Hellas, og to gange var Carlos Tevez på pletteten, så topholdet kunne gå til pause med en på papiret sikker føring. Men i anden halvleg gik der gummiben i den, og spillerne virkede nervøse og usikre. Og så udstillede Hellas Juves altoverskyggende svaghed i denne sæson: den manglende evne til at forsvare sig mod høje bolde og indlæg. Luca Toni reducerede til 1-2, og Juan Ignacio Gomez Taleb udlignede dybt inde i overtiden. Træner Antonio Conte var heller ikke tilfreds, og fandt det uacceptabelt at inkassere to mål efter dødbolde. Halvdelen af de 18 mål imod i ligaen er kommet efter dødbolde.

En anden skræmmende statistik for sæsonen viser, at Juve kun i pokalen har været i stand til at holde buret rent, hvis enten Andrea Barzagli, Leonardo Bonucci eller Giogio Chiellini har været manglet. Sidstnævnte er i morgen ude med en skade ligesom Mirko Vucinic.

Gæsterne fra Chievo er ikke godt kørende i denne sæson. De ligger nummer 17 i rækken med et sølle point ned til nedrykningsstregen, og de har ikke vundet i de sidste otte kampe. De ligger helt i bund, når det handler om scorede mål. I de otte kampe er det kun blevet til fire, og i alt har de blot fundet nettet 16 gange. Deres defensiv er dog bedre en placeringen antyder med 32 mål imod, så problemerne for Chievo skal findes i offensiven.

Bostjan Cesar har kareantæne, og Adrian Calello er skadet, så de er definitivt ude af kampen, mens Dario Dainelli og Leandro Paredes er tvivlsomme.

Chievo har endnu ikke kunnet nyde sejrens sødme ude mod Juve. I deres 10 indbyrdes opgør er det blevet til syv hjemmesejre og tre uafgjorte. Tre af de seneste fem møder er dog endt uden vinder, så Chievo har haft held til at bide fra sig mod Den Gamle Dame.

De forventede startopstillinger til kampen:

Juventus 5-4-1 football formationChievo Verona 5-4-1 football formation

Juve skal vinde kampen. Det kan ikke være anderledes. Ligeledes bør de være i stand til at holde målet rent, selvom Chiellini ikke er med. Vi forventer også en snæver sejr på 2-0.

Kampen vises på Canal 9 fra klokken 15.