Optakt Derby D´Italia: Juventus – Inter

To målfarlige hold tørner sammen i Derby D´Italia. Det er en topkamp og det kan betyde en defensiv tilgang, men Juventus er det mest scorende mandskab i Serie A og har også lukket mange mål ind. Inter er også gavmild i begge ender.

 

 • Juventus er det mest scorende mandskab i Serie A med 41 mål i 15 spillerunder og har scoret i samtlige ligakampe i denne sæson.
 • Defensivt har Juventus været til at tale med, og i tre af de seneste fire hjemmekampe har man lukket mål ind.
 • Gæsterne fra Inter er stærkt spillende i øjeblikket, og har scoret ti mål i de seneste tre kampe, og er kun gået fra banen i en udekamp uden at score.
 • Juventus spillede tirsdag i Grækenland i Champions League, det kan måske betyde træthed i løbet af opgøret, hvilket Inter måske kan udnytte.
 • Inter har haft svært ved at holde nullet i denne sæson, og i de seneste fire ud af seks kampe man har spillet har begge hold scoret.
 • Inter har været til at tale med på udebane i denne sæson, og har haft heldet på sin side i et par kampe.
 • Juventus har i Dybala og Higuan to offensive angribere som kan gøre ondt på Inter, og dem kan man ikke holde fra chancer.
 • Mauro Icardi hos Inter og Serie A topscorer i Serie A virker brandvarm, og har scoret i syv af de seneste ni kampe mod Juventus.

 

 • Det er en topkamp og det kan betyde en defensiv tilgang til opgøret specielt fra gæsternes side som vil være fint tilfreds med et point.
 • Juventus vandt fredagens svære udekamp mod Napoli, hvor man stod stærkt i det defensive og holdt napolitanerne fra de store chancer.
 • Inter har det generelt svært på udebane mod Juventus og har ikke scoret i de seneste tre indbyrdes opgør i Torino.
 • Hjemmeholdet kan lukke helt af for Inter hvis man skulle komme foran i opgøret, hvilket man så senest i udekampen mod Napoli.
 • Juventus har holdt nullet i de seneste fire opgør man har spillet i Champions League og Serie A.
 • Juventus’ kamp i tirsdags i CL kan betyde træthed i defensiven, men også i offensiven.

 

Juventus fik en vigtig sejr i Grækenland i Champions League hvilket gør at de er videre til forårets knald eller fald, og de dermed kan have fokus på Serie A de kommende måneder. Man fik en utrolig vigtig sejr i fredagens udekamp mod Napoli, helt fortjent var det ikke efter spil og chancer, men man stod rigtig stærkt i det defensive igennem hele opgøret, og har holdt nullet i de seneste fire kampe man har spillet.

Juventus er placeret som nummer tre i tabellen to point efter netop Inter inden lørdagens topopgør, og generelt har man et godt tag på milaneserne i Torino, og vi skal helt tilbage til 2012 for at finde den seneste Inter sejr i Torino.

Juventus er favoritter, men det ligner et meget jævnbyrdigt opgør mellem disse to rivaler, og Inter er godt spillende i øjeblikket og det ligner ikke en nem opgave for Juventus som formentligt kommer til at kæmpe hårdt for at lukke for et sandsynligvis stærkt defensivt Inter mandskab.

Buffon og Chiellini var begge ude mod Olympiakos, og træner Massimiliano Allegri kunne ikke spare spillere i opgøret da man endnu ikke havde spillet sig videre i Europa, og tirsdagens opgør kan måske sidde i kroppen på spillerne til dette vigtige opgør, hvilket måske er til gæsternes fordel

Juventus forventede startopstilling: 3-4-2-1: Buffon, Benatia, Barzagli, Chiellini, De Sciglio, Pjanic, Khedira, Asamoah, Dybala, Douglas Costa, Higuain.

Inter vandt søndagens hjemmekamp mod Chievo uden problemer med 5-0, og hvor kroatiske Perisic scorede ikke mindre end tre mål, og hvor man sagtens kunne have vundet endnu større, og efter femten spillerunder er man forsat det eneste ubesejret mandskab i Serie A i denne sæson.

Inter ligner i øjeblikket et mandskab som er en af de store outsidere til dette års scudetto, og at man kun skal fokusere om den hjemlige liga kan blive en fordel for milaneserne i denne sæson, da Roma og Juventus skal spille europæisk i foråret, og det samme skal Napoli.

Man har haft problemer med at holde nullet i sæsonen, selvom man kun har lukket ti mål ind i femten kampe, og samtidig har man bestemt også haft heldet på sin side i et par udekampe, man vandt ude mod Roma, men hvor man var spillet baglæns ud af banen i første halvleg, og i Napoli blev det heldigt til et point, og i den seneste udekamp på Sardinien mod Cagliari vinder man med 3-1, men et helt forkert billede af opgøret, og hvor man sagtens kunne have smidt point.

Lørdagens topkamp vil give et godt billede af hvor stærke Inter egentligt er i denne sæson, og kan man komme fra opgøret med et point så vil træner Luciano Spalletti være mere end tilfreds mod en modstander som man generelt har det uhyggelig svært i mod.

I forhold til søndage hjemmekamp tyder det på at Gagliardini og Vecino starter inde, hvilket betyder at Joao Mario og Brozovic starter på bænken.

Inters forventede startopstilling: 4-2-3-1: Handanovic, D´Ambrosio, Skriniar, Miranda, Santon, Gagliardini, Vecino, Borja Valero, Candreva, Perisic, Icardi.

Skriv et svar