Medier: Manchester United klar til at sprænge banken for Dybala!

Den engelske avis The Mirror rapportere at United skulle være villige til at bryde banken for at hente den målfarlige Juventus angriber!

Den 23-årige er i blændende form for tiden og har allerede noteret sig for 10 mål i blot 6 kampe, hvilket gør ham til den næstmest scorende spiller i en af de fem største ligaer i Europa, kun overgået af Monaco-s Radamel Falcao, som har scoret 11 mål i 7 kampe.

The Mirror skriver også at Barcelona også er meget interesseret i angriberen. Derfor bliver det ikke en let opgave at hente ham til klubben.

Manchester klubben og Juventus har et meget fint samarbejde, et samarbejde som var med til at sende Paul Pogba til United sidste sommer for omkring 800 millioner kroner, som dengang ham til verdens dyreste spiller.

Den titel er dog blevet sidenhen blevet frataget franskmanden, da Neymar i sommers blev solgt til PSG for 1,6 milliarder kroner. United skulle dog være villige til at betale hele 1,3 milliarder for den nuværende Serie A topscorer og det vile derfor være ny klubrekord.

Share on Facebook188Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on StumbleUpon0

Skriv et svar