Medier: Barcelona klar med 900 millioner for Dybala!

Barcelona fortsætter med jagten på Paulo Dybala, og de italienske medier hævder nu, at de spanske giganter tilbyder 900 millioner kroner, eller en spiller med i handlen som bl.a. Andres Iniesta, Rafinha eller Andre Gomes, men Juventus holder fast i at beholde spilleren.

Da Neymar købte sig ud af sin kontrakt for 1,6 milliarder kroner, for at skifte til Paris Saint-Germain, har Barcelona nu brug for en erstatning og de har også pengene til det!

Flere fanundersøgelser har vist at Dybala er øverst på listen over de spillere Barcelona har i kikkertern, samtidig antages, at hans landsholdkammerat Lionel Messi også presser på for La Joya.

Ifølge Corriere dello Sport tilbyder Barcelona 900 millioner kroner eller 670 millioner kroner plus Iniesta, der allerede var forbundet med et Juve-skifte tidligere i sommer.

La Gazzetta dello Sport hævder også at Barcelona er klar med 900 millioner kroner for Dybala, men at prisen kan ende helt op i 1,1 milliard kroner, hvis Juventus vælger en spiller oveni handlen som Andre Gomes og Rafinha.

Både italienske medier insisterer på at, selvom Juventus har modtaget tilbuddene fra Barcelona, har de hensigt at beholde Dybala.

Share on Facebook205Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on StumbleUpon0

Skriv et svar