Medie: Nyt Chelsea-møde med Juventus i morgen for Rugani og Higuian!

Medier i Italien beretter, at Chelsea’s administrerende direktør Marina Granovskaia vil møde Juventus i morgen for at diskutere en transfer for Daniele Rugani og Gonzalo Higuain.

Chelsea er ivrige efter at hente Rugani. Den nye træner Maurizio Sarri og Rugani kender hinanden fra deres tid i Empoli, og det er blandt derfor Chelsea ikke har givet op på centerbacken.

Higuain er kommet i overskud efter Cristiano Ronaldo’s ankomst, og netop Higuian og Sarri havde gode sæsoner sammen i Napoli. De to personer har særdeles godt forhold til hinanden.

Ifølge calciomercato.com møder Granovskaia, Juventus’ sportsdirektør Fabio Paratici i morgen på Cote d’Azur, hvor Chelsea planlægger at tilbyde 750 millioner kroner for begge spillere.

Det er på den lave ende af, hvad Juventus forlanger for dem. Juventus vil have 450 millioner kroner for Higuain og 375 millioner kroner for Rugani.

Hvis Rugani bliver solgts, kan det åbne forhandlinger for Leonardo Bonucci, som angiveligt ønsker at vende tilbage til Juventus.

I går sagde Giuseppe Marotta, at der ikke var plads til Bonucci på holdet, men de vil tilsyneladende opfylde hans ønske om at vende tilbage til Juventus.

Skriv et svar