Medie: Marchisio’s far afviser alle Milan-rygter

Claudio Marchisios far og agent afviser at han søn er på vej væk fra Juventus og på vej til Milan – “Jeg ved ikke, hvor disse rygter er kommet fra”.

Der har været hævdet, at den italienske landsholdspiller vil sin landsmand Leonardo Bonucci, som bekendt skiftede til San Siro, idet han havde tilbragt meget af sin karriere i Juventus.

– Jeg ved ærligt talt ingenting om det,” sagde Stefano Marchisio calciomercato.it.
“Jeg ved ikke, hvor disse rygter er kommet fra.

-For to år siden underskrev vi en femårig kontrakt, og der er stadig tre år tilbage af den. resten skal I spørge Juventus, men jeg talte til dem for tre dage siden, og de sagde ikke noget til mig om det.
“To ting er sikkert, Claudio er god, og han ønsker at spille. I hvert transfervindue køber Juventus mange spillere, men det betyder ikke, at han skal forlade klubben. Hvis han ikke spillede i flere måneder, så kunne det tænkes at han forlod klubben, men Massimiliano Allegri brugte ham i lørdags, og der er ingen problemer, som jeg kan se.

Skriv et svar