Juventus spejder efter London – og omvendt

Transfervinduet er åbent, og det er landegrænserne i EU heldigvis også. En af de store historier i det nye år har været Jose Mourinho’s udtalelser om Juan Mata, den offensive midtbanespiller fra Chelsea. De har været en smule vigende, og ifølge flere kilder har “…hans dør været åben…” for Mata, hvis spilletid har været særdeles sporadisk til fordel for resten af det store kuld ’10’ere’ i klubben. Dette skulle man i Torino have opfattet, da man muligvis forbereder et salg af klubmanden Claudio Marchisio til Chelsea’s konkurrenter Manchester United. Dog ville Mata ikke gå uden kamp. Cremen af europæisk topfodbold er efter sigende lune på Mata, indbefattende Paris Saint Germain, Manchester United, Atletico Madrid og Internazionale.

Samtidig synes London-romancen også at gå den anden vej, da de blødende konkurrenter Arsenal og Spurs er ude efter henholdsvis Sebastian Giovinco og Mirko Vucinic. Tottenham har i en længere periode kigget efter angriberen fra Montenegro, men med afgangen af Jermain Defoe, ligner interessen noget konkret.

Arsenal søger derimod en backup til deres i forvejen svage kuld angribere, og her skulle ‘The Atomic Ant’ have fanget Arsene Wenger.

Skriv et svar