Juventus på rekordjagt i Rom

Juventus har allerede haft en bemærkelsesværdige flot sæson i Serie A. Mesterskab nummer tre i træk er hjemme, og i aften kan Antonio Conte´s drenge sætte en flot rekord: nemlig blive det hold som sikrer sig flest points på en sæson.

Inter rundede i sæsonen 2006-07 97points. Inden de to sidste spillerunder ligger Juventus på imponerende 96 points.

Men Roma bliver selvfølgelig ikke nogen nem opgave. Hjemmeholdet vil gøre alt for hævne 0-3 nederlaget i Torino d. 5 januar. Målene blev dengang sat ind af Vidal, Bonucci og Vucinic. Undervejs fik Roma to mand udvist.

Senere i januar lykkedes det så Roma at sende Juve ud af pokalturneringen via en sejr på 1-0 i Rom.

Og der er med garanti lagt op til et drama. Ikke mindst fordi de to trænere har været i verbal infight de seneste uger. Garcia var ude med en opfordring til alle hold i Serie A om at “ofre” sig i kampene mod Juventus – Conte svarede igen ved at kalde Roma for “provensiel” klub.

Men umiddelbart ligger Garcia mere op til en fest end til et slagsmål.

– Vi har lært en masse i denne sæson, og vi vil slutte sæsonen godt af. Ikke kun for vores fans skyld. Både jeg og spillerne har det på samme måde. Vi vil gøre kampen til en fodboldfest. Vi vil vist at være er stolte over hvad vi har opnået, siger Garcia.

Antonio Conte har udtaget denne trup til kampen:

1 Buffon, 3 Chiellini, 4 Caceres, 5 Ogbonna, 6 Pogba, 7 Pepe, 8 Marchisio, 10 Tevez, 12 Giovinco, 13 Peluso, 14 Llorente, 15 Barzagli, 18 Osvaldo, 19 Bonucci, 20 Padoin, 21 Pirlo, 22 Asamoah, 26 Lichtsteiner, 27 Quagliarella, 30 Storari, 33 Isla, 34 Rubinho.

Kampen er blevet flyttet et par gange, men det skulle være ganske vist, at der er kickoff klokken 17:45.