Juventus: Mino Raiola tjente 200 millioner på Pogba-handel

Franske Paul Pogba har ikke ramt storformen hos Manchester United endnu, der rykkede fra United til Juventus og i sommer altså tilbage til United igen.

Guiseppe Marotta har nemlig fortalt hvor meget Raiola har tjent i forbindelse med aftalen, og det er ikke småpenge vi snakker om her. Paul Pogba kostede tæt på 800 millioner, da Manchester United hentede ham i Juventus, og også hans agent Raiola scorede fedt på handlen.

– Han kom fra United for en pris på omkring 11 millioner kroner, og efter fire år hos os besluttede han sig for at vende tilbage til England. Han ville væk for enhver pris. Vores pris på ham var 787 millioner kroner – plus 35 millioner kroner, som vi får, hvis han forlænger med United eller skifter for mere end 375 millioner kroner, sagde Giuseppe Marotta og forklarede om et stort overskud, efter løn med mere var trukket fra:

– Det bringer os til et overskud på 712 millioner kroner. Mino Raiola og hans selskab skal betales 202 millioner kroner, så når vi kigger på det samlede overskud, lander vi på 540 millioner kroner.

Skriv et svar