Juventus klare favoritter mod Milan

Juventus må finde sig i rollen som favorit, når holdet i aften får besøg af AC Milan. Juventus har vundet de seneste fire indbyrdes kampe, og Rossoneri er uden sejr i de seneste seks kampe i Serie A.

Men det er ikke noget som får Massimiliano Alegri til at miste fokus. Juve-træner forventer og forlanger en top-præstation af sine spillere i aften.

– De havde en svær måned i januar, men deres december var ok. De vandt over Napoli og spillede uafgjort mod Roma. Og de har handlet godt ind i transfervinduet, hvor de hentede fire landsholdsspillere. Milan vil kæmpe for en plads i Europa i næste sæson, så vi skal levere en stor og intens indsats for at nappe de tre points, siger Allegri.

Og Juventus er svækkede – Stephan Lichtsteiner er ude med karantæne, og der er tvivl om både Caceres og Tevez. Carceres blev skadet under træningen op til kampen, og de italienske aviser skriver, at Carlos Tevez ligger i sengen med feber. Til gengæld vender Arturo Vidal tilbage til truppen, som ser således ud:

1 Buffon, 3 Chiellini, 5 Ogbonna, 6 Pogba, 7 Pepe, 8 Marchisio, 9 Morata, 10 Tevez, 11 Coman, 14 Llorente, 15 Barzagli, 17 De Ceglie, 19 Bonucci, 20 Padoin, 21 Pirlo, 23 Vidal, 27 Sturaro, 30 Storari, 33 Evra, 34 Rubinho, 37 Pereyra

Rejser Tevez sig fra sengen ventes Juventus at stille med disse 11 fra start: Buffon; Padoin, Bonucci, Chiellini, Evra; Marchisio, Pirlo, Pogba; Vidal; Tevez, Morata

De italienske medier forventer et Milan-hold som ser således ud: D. Lopez; Rami, Paletta, Alex, Antonelli; Poli, Essien, Muntari; Cerci, Menez, Bonaventura.

Riccardo Montolivo og Nigel de Jong er ude med skader, og der er lagt op til debut til Paletta og Antonelli i forsvaret.

Kampen fløjtes i gang klokken 20:45. Kanal 8 sender direkte.