Juve badede sig videre

Juve må påtage sig rollen som favoritter til Europa League-titlen, og første udfordring på vejen mod trofæet hed Trabzonspor. ”Den Gamle Dame” havde en 2-0 sejr med sig fra hjemmekampen, og aftenens opgør blev endnu en sikker sejr til italienerne.

Kampen startede med et decideret stormløb mod hjemmeholdets mål. Juventus-træner Antonio Conte ville tydeligvis afgøre kampen hurtigst muligt, og det var tæt på at lykkes efter blot fem minutters spil, men Mauricio Islas afslutning prellede af mod stolpen. Fem minutter senere fik gæsterne bolden i nettet, men Federico Peluso blev korrekt fløjtet offside.

Gæsterne fortsatte dog presset, og efter 17 minutter slap heldet op for Trabzonspor. Arturo Vidal opsnappede en retur fra værternes keeper, Onur Kivrak, og hamrede resolut bolden op i nettaget fra tæt hold til en 1-0 føring til gæsterne.

Blot få minutter efter havde ”De Gamle Dame” bolden i netmaskerne for tredje gang i kampen, men for anden gang vinkede dommeren korrekt for offside.

Som kampen skred frem blev klasseforskellen på de to mandskaber mere og mere tydelig. De italienske mestre sad fuldstændig på begivenhederne, og efter en god halv time fordoblede de føringen.

Claudio Marchisio slog en millimeterpræcis aflevering i dybden til Sebastian Giovinco – der for en gangs skyld havde fået chancen fra start – og han sendte bolden videre ind foran mål til en helt fri Pablo Osvaldo, som nemt kunne pande 2-0-scoringen i mål. Giovinco var generelt en af kampens store oplevelser.

Resten af kampen fortsatte efter samme mønster, om end Juventus trak lidt i bremsen. Der var chancer til flere mål, men skarpheden svigtede, og derfor endte det hele med en 2-0-sejr til italienerne, som dermed avancerer til 1/8-finalerne.