Fodboldrejser

Fodboldrejser og billetter til Juventus FC

Billetguide: Fodboldbilletter til Juventus FC på Allianz Stadium i Torino. 

Sådan får du Juventus FC-billetter

Fodbold af første klasse; det får du ved at tage til Allianz Stadium i Torino og opleve en Juventus FC-kamp på hjemmebane. Juventus FC er uden sammenligning den fodboldklub i Italien, der har vundet flest italienske mesterskaber, så uanset om du er dedikeret Juventus-fan, eller om du bare godt kan lide en god fodboldkamp, bør du gøre dig selv den tjeneste at købe billetter til at se Juventus FC på hjemmebane i Torino. 

Hvor kan du købe Juventus FC-billetter?

Selvom billetter til Juventus FC-kampe oftest kan købes privat i videresalg eller via online markedspladser, bør du holde dig til at købe billetter via anerkendte forhandlere; enten den ovenstående lokale billetoperatør eller et dansk rejsebureau, der forhandler fodboldrejser inklusiv kampbilletter. 

Læs mere om Juventus-biletter her: https://www.visitfootball.dk/juventus-billetter/

Billetpriser til Juventus FC-kampe

Billetpriserne til Juventus FC-kampe afhænger af den enkelte kamp; hvilken type kamp og modstander, samt hvilke pladser du ønsker på stadium. Typisk starter billetpriserne på omkring 50 euro, men ønsker du plads blandt dedikerede fans, kommer billetterne op at koste mellem 120 og 200 euro. 

VIP-billetter til Juventus FC 

Vil du gerne overraske kunder eller samarbejdspartnere med en helt særlig oplevelse? Så kan du købe VIP-billetter til Juventus FC – også kaldet Gold Experience. Ikke nok med, at det sikrer jer nogle virkelig gode pladser, så kan I også nyde godt af VIP-service, en tur på banen og at tage imod spillerne i tunnelen. Oplevelsen rundes af med en helt særlig gave.  

Hvornår starter billetsalget?

Billetsalget til de enkelte kampe starter løbende i løbet af sæsonen. Klubmedlemmer har førsteret, hvorfor billetsalget til medlemmerne starter et par dage tidligere end det officielle billetsalg. Du kan se en oversigt over de kampe, der i øjeblikket sælges billetter til, på Juventus FC’s officielle hjemmeside. 

Køb fodboldrejse til Juventus FC 

En fodboldrejse er en stor oplevelse; især hvis der er tale om en rejse med det formål at se en favoritklub. Det er ikke nemt at planlægge en fodboldrejse til et land, du ikke har det store kendskab til; det er i hvert fald en chance at tage i forhold til at finde et ordentligt hotel og at få købt gode kampbilletter.

Den nemme løsning er at købe en fodboldrejse via et rejsebureau. På den måde er du sikret gode pladser på stadion og et anbefalelsesværdigt hotel i nærheden. Du kan også vælge fodboldrejser, der inkluderer fly og transfer, så du vitterligt ikke skal tænke på andet end at nyde turen.

Læs mere om fodboldrejser til Juventus her: https://www.visitfootball.dk/fodboldrejser-til-juventus-fc/

Billetter til Allianz Stadium

Allianz Stadium er et nyere stadium, der kun har været Juventus FC’s hjemmebane siden 2017. Tidligere spillede Juventus FC på Juventus Stadium. Når du alligevel skal på fodboldrejse til Juventus FC, bør du unde dig selv den oplevelse at se stadion på nærmere vis. Også Juventus Museum er et besøg værd. Billetterne sælges samlet og koster 25 euro. Adgang til museet alene koster 15 euro. Det er ikke umiddelbart muligt at købe særskilte tour-billetter til Allianz Stadium.