Derby della Mole: Juventus – Torino

Et Derby della Mole der lugter af mål. Juventus er kommet godt fra start og går sjældent fra banen uden at score. Der kan gå taktik i den da det er et lokalopgør, men Torino har scoret i de seneste femten udekampe og bør kunne gøre det igen. 

Juventus er stærke på hjemmebane, især når deres offensiv med Higuain og Dybala folder sig ud, og har scoret 14 mål i de første fem Serie A-kampe.

  • Defensivt har man ikke virket ligeså stabile som tidligere; Bonucci er væk, Rugani og Barzagli havde problemer senest mod Fiorentina.
  • I seks af de seneste syv lokalopgør har begge mandskaber scoret, og Juventus har scoret i ni af de seneste ti lokalopgør når man har haft hjemmebanefordelen.
  • Torino er stærke offensivt og især med farlige Andrea Belotti, mens man defensivt bestemt er til at tale med og har lukket fire mål ind i de seneste to kampe.
  • Gæsterne har scoret i de seneste femten udekampe, inklusiv de første tre udekampe i den nye sæson, senest tre mål mod Udinese.
  • Det er to offensive mandskaber som ikke er kendt for at spille defensivt.
  • Juventus har holdt nullet i de første tre hjemmekamp mod Cagliari, Chievo, og senest Fiorentina i onsdags.
  • Torino har ikke spillet godt i to af de første tre udekampe i sæsonen, hvor man har haft problemer med at udnytte sine chancer.
  • Juventus kan lukke ned for Andrea Belotti, og det kan give Torino store problemer i det offensive.
  • Det er et lokalopgør, og det kan betyde en taktisk affære, og hvor gæsterne vil være  godt tilfredse med at en nulløsning.

JUVENTUS:

Juventus er kommet godt fra land igen i denne sæson med femten point i de første fem spillerunder, det skal dog nævnes at man indtil videre ikke har mødt de mandskaber som kan gøre ondt på dem, og lørdagens derby bliver et spændende og intenst opgør hvor Juventus er favoritter.

Juventus vandt onsdagens hjemmekamp mod Fiorentina, men i et opgør hvor det toscanske mandskab bestemt havde gode muligheder, men hvor det endnu engang var marginalerne som var på Juventus’ side, man har et Champions League opgør i den kommende uge, og det kan måske betyde at træner Allegri ryster posen da det europæiske opgør skal vindes efter nederlaget i Barcelona for to uger siden.

Det dufter af mål i dette opgør og Juventus skal helst have tre point, men det som på papiret ligner en nem opgave kan gå og hen og blive en hård opgave mod et Torino mandskab som ser spændende ud, og med en Belotti i front som kan give det ellers så normalt sikre og solide Juventus’ forsvar problemer.

Juventus må undvære tyske Howedes og formentligt også Khedira på midtbanen, samt Marchisio og De Sciglio.

Juventus forventede startopstilling: 4-2-3-1: Buffon, Lichtsteiner, Benatia, Chiellini, Alex Sandro, Pjanic, Matuidi, Cuadrado, Dybala, Mandzukic, Higuain.

TORINO:

Torino er ubesejret efter de første fem spillerunder, og vandt onsdagens udekamp i Udine mod Udinese med 3-2, og hvor Andrea Belotti endnu engang kom på tavlen. Offensivt virker man farlige og har allerede scoret ti mål i de første fem spillerunder, problemet kan dog blive det defensive hvor man har lukket fire mål ind i de seneste to kampe, og hvor man bestemt har været til at tale med.

Skal Torino stoppe Juventus som det var tilfældet i de seneste lokalopgør så kræver det at man strammer op i forsvaret, og det bliver utrolig svært at holde Dybala og Higuain fra chancer det vil ganske enkelt være umuligt, men det bliver sandsynligvis et Torino mandskab som vil prøve at straffe hjemmeholdet på omstillingsspillet, og hvor man helst skal på tavlen på de chancer man kommer frem til.

Træner Sinisa Mihajlovic må undvære Acquah og Obi som begge har spillet fra start i tre af de første fem kampe, og det svækker dem ikke da man har stærke folk som Rincon og Baselli som er normale startere, og det ligner et spændende og noget som ligner stærkeste opstilling man kommer med lørdag aften.

Acquah på midtbanen er skadet, og det samme er Obi på midtbanen.

Torinos forventede startopstilling: 4-2-3-1: Sirigu, De Silvestri, N´Koulou, Moretti, Molinaro, Rincon, Baselli, Iago Falque, Liajic, Niang, Belotti.

Share on Facebook108Share on Google+0Tweet about this on TwitterShare on StumbleUpon0

Skriv et svar