Balotelli rygtes til Juventus

Mario Balotelli har ikke slået igennem hos Liverpool, derfor bliver han nu rygtet til Juventus.

Mario Balotelli har kun scoret to mål for Liverpool, målt udover alle turneringer. Nok ikke det man havde regnet med, da Liverpool smed flere millioner efter angriberen. Derfor rygtes det nu at Balotelli skulle være på vej til Juventus, på et seks måneders lån. Ifølge Tuttosport skulle Balotellis agent, Mino Raiola, sågar have været i Torino i dag, for at tilbyde Balotelli til ‘Den Gamle Dame’. Juventus’ interesse skulle dog ikke være den store, på trods af Massimiliano Allegris forholdsvis succesfulde fortid med Balotelli.

– Jeg arbejdede med ham og han havde en god sæson med mig. Mario har opbygget en person udenfor fodbold, som får mere opmærksomhed end han gør på banen, udtaler Allegri. Det lyder dog ikke som om, at Allegri vil gøre alt for at få Balotelli til Torino.

– Ville jeg gerne have Balotelli på mit hold igen? Jeg vil altid gerne have talentfulde spillere, men han er nødt til at blive vigtig for Liverpool igen. Mario Balotelli har optrådt 12 gange i Premier League denne sæson.