Allegri afviser Arsenal: Vil fortsætte i Juventus!

Som bekendt stopper Arsène Wengers i Arsenal efter denne sæson, er Juventus’ italienske træner Massimiliano Allegri blevet nævnt blandt de allerstørste favoritter til at tage over i London-klubben.

Men det ser ud til at der ikke bliver noget af. Allegri har indtil videre ikke været glad for at forholde sig til de mange rygter, men efter Juventus i går sikrede sig det 7. mesterskab i streg mod AS Roma, sagde han et par om sin fremtid på pressemødet efter kampen, skriver Football Italia.

– Hvis de ikke fyrer mig, så tror jeg, jeg bliver i Juventus i næste sæson. Det handler ikke om at beslutte fremtiden, men om at planlægge Juventus’ fremtid. For når vi er færdige med at fejre, skal vi sætte os ned med klare hoveder. Når næste sæson begynder starter vi fra nul, og skal fortsætte med at bevise, at vi er et af verdens bedste fodboldhold.

Juventus tog også den den italienske pokalturnering, men Champions League blev det dog ikke til, da man kun lige akkurat blev slået ud af Real Madrid i kvartfinalen.

Allegri tabte finalen med Juventus i både 2015 og 2017.

Skriv et svar